Producent
Cena
-
od
do
TIRIL - jacht dostępny w Chorwacji od 7 września (Split) (1)
Profile załogi:
Kapitan
Dorastałem na zachodnim wybrzeżu Afryki Południowej, niedaleko Kapsztadu.
Pracuję nad jachtami na całym świecie przez ostatnie 6 lat. Bardzo lubię podróżować i pracować w tym samym czasie i mam szczęście, że odkryłem żeglarstwo jako pasję i sposób na zwiedzanie świata.
Dorastanie w pobliżu wybrzeża sprawiło, że doceniam i szanuję ocean. W młodym wieku zacząłem uprawiać różne sporty wodne i od razu zakochałem się w oceanie.
Oprócz żeglarstwa moją drugą pasją jest nurkowanie. Uczę od 2 lat i absolutnie uwielbiam obserwować postępy ludzi i wprowadzać ich w zupełnie nowy świat. Uwielbiam także surfować i dokumentować wszystko, co robię w krótkich filmach.
Z niecierpliwością czekam na spotkanie z tobą i powitanie pięknego jachtu na niezapomniane wakacje.
POZWÓL MILLWARD ZARYS MENU 7 DNI Konfiguracja menu Nowi goście otrzymują „kartę preferencji” do wypełnienia przed czarterem, obejmującą wszelkie specjalne wymagania zdrowotne lub dietetyczne oraz ogólne prośby o catering Śniadanie Standardowa konfiguracja kontynentalna ze świeżo posiekanymi owocami i serem, wyborem płatków śniadaniowych, jogurtów i mleka, tostów i past do smarowania, a także opcję na ciepło lub „jajka”. Przykłady gorących opcji - bekon i jajka z wyboru, omlet, tosty francuskie, naleśniki, boczek i opakowanie na jajka, jajka po benedyktyńsku. Wszystkie opcje kawy i herbaty - latte, cappuccino, americano, espresso itp. Lunch i obiad Standardowe posiłki z wyjątkiem wcześniej ustalonych wymagań dietetycznych (arkusze preferencji) Obiady Jeden kurs z prostszym, bardziej „schludnym” posiłkiem, jeśli trwa lub poruszasz łodzią Kolacje Trzydaniowy posiłek - przystawka, danie główne i deser Dzień 1 PRZYBYĆ Rukiew wodna Velouté Gładka i kremowa zupa z rzeżuchy z miękkimi sadzonymi jajkami przepiórczymi Filet ze Steku Filet wołowy marynowany w rozmarynie i pieprzu z karmelizowaną cebulą i redukcją czerwonego wina podawany z kremowym ziemniakiem zacierowym i grillowanym warzywem Blood Orange Posset Tradycyjny kremowy deser z pikantnym akcentem Dzień 2 Sałatka z komosą z kurczaka Paski miodu sojowego kurczaka posypane sezamem na ciepłej mieszance komosy ryżowej z bakłażana, cebuli, mozzarelli i zielonej papryki Carpaccio z okonia morskiego Utwardzone kawałki świeżego okonia morskiego z kaparami i porami pora Tajskie zielone curry Łagodnie pikantny milczek, małże i smażone curry warzywne z mlekiem kokosowym i zieloną przyprawą, podawane z ryżem i świeżymi pomidorami koktajlowymi Mille Feuille Deser warstwowy na słodko z kremem waniliowym i malinami Dzień 3 Tartlet z łososiem, koperkiem i porem Podawane z maślanymi ziemniakami i zielonymi warzywami Gładziki gładzicowe Paski pokruszonej gładzicy podawane z domowym sosem tatarskim i sałatką liściastą
Do tych których może to dotyczyć,
Poznałem Jeana Pierre'a Hoffmana i Genevieve Millward podczas niedawnego rejsu na Brytyjskie Wyspy Dziewicze, gdzie podczas rejsu pracowali jako zespół Kapitan / Pierwszy Mate. Obaj bardzo zwracali uwagę na potrzeby gości i dołożyli wszelkich starań, aby przekroczyć nasze oczekiwania.
Genevieve poprowadziła nurkowanie przez tydzień. Była bardzo kompetentna i pewna siebie w każdym z miejsc nurkowych i pilnie starała się zachować życie morskie. Duch Jeana był zawsze pozytywny i optymistyczny, i dołożył wszelkich starań, aby spełnić potrzeby gości. Obaj bardzo starali się uwzględnić wszystkich pasażerów w rozmowach i starali się, aby nikt nie czuł się wykluczony.
Jean i Genevieve są bardzo sympatyczni, przystępni i bezproblemowi. Ich osobowości sprawiły, że rejs był przyjemny dla każdego z pasażerów i gorąco polecam je na każdą pozycję, która ma interakcje z ogółem społeczeństwa.
szczerze
Jun 06, 2020 | Jun 13, 2020 | Booked: Trogir, Croatia* to Trogir, Croatia* |
Jun 20, 2020 | Jul 04, 2020 | Booked: Trogir, Croatia* to Trogir, Croatia* |
Jul 18, 2020 | Jul 25, 2020 | Booked: Seget Donji to Seget Donji |
Aug 29, 2020 | Sep 05, 2020 | Booked: Trogir, Croatia* to Trogir, Croatia* |
High Rate: 26820.00 EUR per week
Wysyłka w: 24 godziny